Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

sselina

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Selina via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 11-07-2016 Toe aan ... (1)
  • 30-05-2016 Goede versie, ... (3)
  • 02-04-2016 Het grote ... (5)
  • 20-01-2016 Happy New Year! (3)
  • 22-12-2015 Halfway there.... (4)

Statistieken

Dit dagboek is 2608 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Het grote afscheid.

Toon op kaart

2 april 2016 | Door: sselina

Aantal keer bekeken 123   Aantal reacties 5   Melbourne, Australië
a A

Het grote afscheid.

Reisverslag:

Lieve allemaal,
Daar ben ik weer...

Ik kan er maar niet over uit, de tijd vliegt te snel voorbij!

Zaterdag 23 januari; Australian Open. Als je dan toch in Australie bent, moet je hier natuurlijk bij zijn geweest! We zijn in de rij gaan staan om binnen te komen, ruim een uur later werden we binnen gelaten bij de wedstrijd van Ferrer-Johnson. Het werd al snel duidelijk dat Ferrer de game ging winnen! Daarna op zoek naar de Nederlander Rojer, whoeeeehoe ook hij won. Het leukste aan deze wedstrijd was de scheidsrechter. Hij zat continu met ons te flirten en wij konden het dan ook niet laten even lief terug te lachen of gekke bekken te trekken.

Zaterdag 30 januari; Tree Adventure. Tuigje om, zekeren en gaan! Hop hop. Klimmen, vliegen en balanceren....het ging ons allemaal prima af!

Vanaf 1 februari gaat Ruby op maandag, dinsdag en woensdag naar school. Ze draagt een mooi paars uniform, ideaal smorgen haha. Het gaat hier eigenlijk hetzelfde als in Nederland. Ze hebben een poppenhoek, bouwhoek, knutseltafel, je kunt verven, in principe hetzelfde waar je als kleuter in Nederland ook uit kunt kiezen.
Otis gaat op dinsdag en vrijdag naar bambini, hij vindt het daar zo leuk. Het is ook zo mooi om te zien hoe de kindjes groeien!
Jensen is elke dag thuis hihi. Elke dag knuffeldag! In de laatste week van mijn au pair zijn ben ik begonnen met babyvoeding. Ik wilde dat koppie zooo graag zien, en het was het waard hoor haha heerlijk!

Zaterdag 6 februari; Carnaval. Verkleed als politie, Nicole droomt er nog van... Het was een klein maar gezellig feestje. Alleen maar Nederlanders, leuke nieuwe mensen ontmoet.

Zondag 21 februari; MIJN VERJAARDAG! Gewekt met champagne ontbijt en gezang van Nicole! Om 12u zijn we het feest natuurlijk al begonnen in de kroeg haha, rollend naar huis. Aan het einde van de middag thuis met het gezin nog lekker taartje gegeten en Griek gehaald. Dit jaar een rare verjaardag zonder mijn familie en vrienden. Maar de mensen hier hebben er voor gezorgd dat ik toch een leuke verjaardag heb gehad! ❤️ Gelukkig hebben ze in Nederland mijn verjaardag ook goed gevierd. Ik had taart met mijn foto erop besteld, die had Isabella mee genomen en Daniëlle heeft voor de catering gezorgd. Verder had ik de naaste familie uitgenodigd als verassing voor mama. Ik laat mijn verjaardag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan.

Donderdag 10 maart ben ik met Ruby en Otis als afsluiter naar Sea Life geweest. In het begin was ik daar met Ruby al een keer heen geweest, Otis was er nog nooit geweest. Hij heeft z'n ogen uitgekeken. De hele dag rond rennen, visjes kijken en aanraken en ik denk dat het mooiste van alles de pinguïns waren. Die waren toch ook wel erg interessant. Leuke laatste afsluiter!
Vrijdag 11 maart; Mijn echte laatste dag... Voor de laatste dag genoten van m'n kindjes, afgesloten met champagnefriday en het huis met dikke tranen verlaten.

Dinsdag 15 maart; Nieuwe baan. Deze dag ben ik begonnen met mijn nieuwe baan in een plantenkwekerij (maandag waren we vrij ivm Laborday, vraag me niet wat het inhoudt haha). De eerste dag heb ik gelijk een toffe spin ontmoet, Nicole had ze hier het half jaar dat ze werkt nog niet eerder zo 'groot' gezien. Het was geen vogelspin of iets hoor, maar hij was gewoon vies, bah.

Maandag 28 maart; AFL. Footy is leuk! Veeeeel leuker dan Cricket haha. Danny (onze baas) had kaartjes voor ons gekocht dus we gingen met z'n alle naar de wedstrijd, Danny, David, Michael, Nicole en ik. Van te voren lekker geluncht en daarna op naar de game! We are Geelong, the greatest team of all. We are Geelong, we're always on the ball! Op het nippertje hebben we gelukkig nog snel een sjaal en sokken kunnen scoren, we gingen dus als echte die hard fans naar de wedstrijd haha. In Nederland zit iedereen bij een wedstrijd gescheiden van elkaar, is Australië zit iedereen gewoon 'gezellig' door elkaar. 'Gezellig' omdat wij natuurlijk weer minder sportieve meiden voor ons hadden zitten. Een van hen wist de spelers beter te vertellen wat ze moesten doen dan dat ze zelf deden. Ze sprong elke keer op en schreeuwde de longen uit haar lijf. Na 10x was ik dit wel een beetje beu en riep; He, sit down. Dat mocht ik niet zeggen, ze antwoordde met; DON'T TELL ME WHAT TO DO! Ajay captain. Puntje bij paaltje won Geelong en hadden ze voor het einde van de wedstrijd het stadion al verlaten. Nicole en ik gingen nog voor een afzakker de kroeg in. Om 7u zei ik nog; Nicole we moeten wel even op de tijd letten, morgen gaat de wekker weer om 5u... "Ja Selina doen we" Uiteindelijk hadden we de tram van half 12 naar huis, goed gedaan. Gelukkig mochten we een uurtje later beginnen op het werk (en hadden we geen kater).

Donderdag 31 maart; Laatste werkdag en verjaardag van Nicole! Voor mij was het niet zo heel bijzonder, saaie dag, de hele dag planten schoonmaken, boooring... Nicole had wat ander klusjes tussendoor en was een beetje aan het niksen. Om half 11 was het tijd voor taart (dat was het moment dat ze het niet meer droog kon houden). Savonds mochten we met de baas en z'n familie mee uiteten, jummy jum!

Zaterdag 2 april; LET'S GO!
Tijd om te gaan reeeeeizen

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Reacties (5)

2 april 2016 10:26 | Door: Els Lossez

Lieve Selina,

Wat een leuk verslag weer!
Net of we er zelf bij zijn.
Nou meissie goede reis, goed uitkijken en vooral veel plezier maken.
Veel liefs van oma Fon en Els

2 april 2016 10:49 | Door: Conny

Lieve Selina,

Groot plezier afgewisseld met groot verdriet zo af en toe....maar deze tijd neemt niemand je meer af!
Ga nog lekker genieten en hou ons op de hoogte!

Misschien is reisblogger je nieuwe baan? :) lijkt me echt iets voor jou

Conny

2 april 2016 10:51 | Door: Isabella

Leuk verhaal weer selientje!
Ik kijk uit naar je reis verhalen.. Heeeel veel plezier en goed uitkijken!!

Love u

2 april 2016 12:42 | Door: bianca

Nou meisje je grote reis is dan eindelijk begonnen iets waar je zo naar uit heb gekeken en waar je als moeder trots op ben dat je door heb gebeten en dat je het al zo ver heb gebracht maar natuurlijk kan je er zelf ook vol trots op terug wat je tot nu toe hebt gedaan . Ik wens jullie een leerzame en gezellige veilige reis toe . En kijk er naar uit dat ik je o er 4 mnd weer in mijn armen mag sluiten .
Liefs je moeder xx

3 april 2016 16:51 | Door: Helma van Ham.

Hallo lieverd!!Stik tof wat je daar allemaal beleefd hebt,een tijd om nooit meer te vergeten!Ook goed van je dat je het volgehouden hebt!Ik hoop dat je nog een hele leuke tijd mee gaat maken en lekker geniet van alles.Wel voorzichtig zijn hoor!Heel veel liefs en dikke knuffels xxxxxxxxxx!Love you!!!!!